Cautare

2123 de rezultate pentru "sexavocata martis biatrice divorteaza galati" (2.65 secunde)
Intrarea cluburilor de fotbal din Galati, ca si a celorlalte, in vizorul Fiscului s-a datorat debitelor cu multe zerouri in coada inregistrate de acestea catre bugetul statului, fapt care a stirnit nemultumirea presedintelui ANAF, Sebastian Bodu.
Directorul adjunct din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Profira Onode, ne-a declarat ca producatorii care si-au asigurat culturile trebuie sa depuna documentatia in termen de 60 de zile de la data adoptarii reglementarii amintite, respectiv 20 noiembrie.
Aceasta este afirmatia presedintelui Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), Gheorghe Tiber, in privinta actiunii introduse in instanta de catre Mittal Steel Galati prin care Combinatul a cerut anularea hotaririi judecatoresti de infiintare a sindicatului.
Dupa ce timp de mai multe luni activitatea Santerului Naval Damen Galati a fost partial paralizata, navalistii au lansat ieri la apa un vas in valoare de 18,5 milioane de euro si un remorcher.
Inspectorul sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Galati, Marioara Gatej, ne-a facut cunoscut faptul ca, dintre cele 11 societati comerciale verificate, 10 au fost amendate cu o suma care a depasit 4.130 de lei.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
Stadionul din Ivesti a fost indicat drept sediu social de catre un rrom intreprinzator care si-a infiintat o firma, aceasta este constatarea la care au ajuns inspectorii financiari galateni in urma controalelor efectuate la societatile din aceasta localitate Firmele infiintate de locuitorii din anumite localitati din judetul Galati, cum ar fi de exemplu cei din Ivesti, au fost luate la bani marunti de catre inspectorii financiari din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Galati.
Cei care vor da foc la vegetatia uscata fara sa detina aprobare in acest scop vor primi sanctiuni usturatoare din partea comisarilor Garzii de Mediu Galati.
Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului Galati, a recunoscut public ca institutia pe care o conduce are rezervate noua sute de milioane de lei pe anul 2006 pentru ridicarea unui sediu destinat Muzeului de Arta Vizuala.
Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei. Deputatul PNL de Galati Emil Strungaa a anuntat caa Executivul va pune in aplicare maasuri suplimentare in ceea ce priveste subventionarea pretului de achizitie al motorinei folosite pentru lucraarile agricole.
Potrivit datelor furnizate de directorul Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati, Oprea Raducan, au fost inregistrate societati cu capital integral sau partial strain, dupa cum urmeaza:
Administratia Mittal Steel Galati nu vrea sa auda de siderurgistii pensionati inainte de 2000, care acum solicita adeverinte referitoare la orele lucrate in tura de noapte.
Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Galati au deja citiva vinovati asupra carora planeaza raspunderea celor petrecute in urma cu mai bine de doua luni.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Comisariatul judetean Galati a solicitat Agentiei de Protectie a Mediului suspendarea autorizatiei de mediu a SC Mittal Steel SA, anunta Mediafax, care citeaza surse din Garda de Mediu.
Conducerea Santierului Naval Damen Galati a anuntat, la finele saptaminii trecute, ca negocierile contractului colectiv de munca (CCM) la nivel de unitate pentru perioada 2006-2007 au fost finalizate. ... Situatia de la Galati a fost discutata chiar si la nivelul conducerii Damen Olanda.
Fondurile alocate sint insuficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sistemul de termoficare din municipiul Galati, ne-a declarat directorul general al Apaterm, George Cubasa:
Pescarii profesionisti, membri ai Asociatiei Pescarilor din Galati, au avut simbata o sedinta de lucru, ocazie cu care a fost prezentat raportul de activitate, semnat de conducerea organizatiei, pe anul 2006.
Potrivit liderului sindicatului din cadrul Electrocentrale Galati, Mihai Popa, conducerea Termoelectrica si liderii sindicatelor de la unitatile producatoare de energie termica primara aflate in subordinea societatii nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste valoarea fondului de salarii alocat pentru anul 2007.
Nedepunerea lunara la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati a declaratiilor privitoare la comisionul datorat pentru gestionarea de catre angajatii institutiei a cartilor de munca i-a "costat" pe angajatori intre 3.000 si 6.000 de lei.
google-analytics.com